13. dec. 2011

Ben på bordet


Ja, indrømmet... Jeg så Nak&Æd forleden og fik så meget lyst til flødekartofler. Kunne ikke lige finde noget grønkål - så de blev i stedet peppet op med gulerødder og porrer... Revelsbenene kogte jeg i øl, brun farin, honning og appelsinsaft og lidt salt. Efter en times kogning (det kunne snildt have været længere) blev de smurt med hoisin sauce og i ovnen. Yum yum... 


Det er så nemt at lave hjemmelavet agurkesalat - det er nærmest nemmere end at købe det!

  • Agurker 
  • eddike
  • sukker
  • salt & peber

Snit agurken, hæld cirka en dl eddike over og måske lidt vand, på med sukker, salt og peber - BUM! Færdig arbejde... Juster eventuelt forholdene hvis du gerne vil have det mere surt, sødt, salt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...